- Klik op Instellingen > Abonnement aan de linkerkant. Onder Kritieke handelingen vind je de optie Je account verwijderen.
Kritieke handelingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt. - Voer je e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op Account verwijderen.
- Alle gegevens in je account worden permanent verwijderd.